Deze campings in Groningen maken kans op titel ‘Camping van het jaar 2023’

Foto: Google Maps

Campings uit Groningen maken kans op de titel ‘Camping van het Jaar 2023’. De campings zijn genomineerd en beoordeeld door een internationale vakjury. Het publiek is nu aan de beurt om te stemmen binnen drie verschillende categoriën.

Genomineerde campings

Camping Lauwersoog is genomineerd in de categorie ‘Fijnste familiecamping aan zee in Nederland’. In deze categorie kunnen kinderen naar hartenlust met vriendjes spelen en is de zee maximaal een halve kilometer verwijderd van de camping. Deze campings hebben bovendien minimaal 4.5 sterren van de ANWB, een restaurant, huuraccommodaties, speelgelegenheden en animatie voor de kinderen.

Camping Lentemaheerd in Uithuizermeeden en Lunchcafé Noorderloo in Vriescheloo maken kans op de titel ‘Beste kleine camping in Nederland’. Dit zijn campings met minder dan zestig plekken en met een natuurlijke ligging. Op deze campings krijgt de gast persoonlijke aandacht en service van de eigenaren.

In de derde categorie “De meest bijzondere huuraccomodatie in Nederland” zijn geen campings uit de provincie Groningen genomineerd.

Stemmen kan tot 31 oktober via de website van de ANWB. De winnaars worden op 11 januari 2023 bekendgemaakt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen