Paterswoldseweg onder viaduct negen dagen dicht

Foto: Archief De Redactie

De Paterswoldseweg is sinds dinsdagavond negen dagen afgesloten voor alle verkeer onder het viaduct door. De afsluiting geldt tot donderdag 28 juli 22.00 uur.

Tijdens de afsluiting gaat Combinatie Herepoort funderingspalen inboren voor de aanleg van het nieuwe viaduct.

Autoverkeer wordt omgeleid via de westelijke ringweg. Fietsers en voetgangers kunnen via de Muntinglaan en Laan van de Vrede.

Buslijnen 10 en 402 rijden een aangepaste route vanwege de werkzaamheden. De haltes Haltes Kamerlingh Onnesstraat (richting Hoornsemeer en richting Station Noord), Concourslaan tot en met Laan van de Vrede en Overwinningsplein (richting Station Noord) vervallen.

De bouw van het nieuwe viaduct wordt in beeld gebracht door een tijdelijke webcam van Aanpak Ring Zuid.

Kijk voor de planning van de werkzaamheden op aanpakringzuid.nl

 

♦♦♦

Groningen.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Groningen Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Wilco Kwant via de telefoon: 06-83435676 of via de mail: [email protected] .

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen