Zomerschool bij Noorderpoort in Groningen

Foto: Noorderpoort

Noorderpoort organiseert de komende zomer de vierde Zomerschool van Noorderpoort. Dit jaar is het ook mogelijk een cursus Engels te volgen.

Noorderpoort heeft de zomerschool drie jaar geleden in het leven geroepen voor nieuwe en bestaande studenten van Noorderpoort die moeite hebben met rekenen. Deelnemers aan de Noorderpoort Zomerschool kunnen hun kennis bijspijkeren of een achterstand inhalen.

Examenvakken

De algemene vakken rekenen, Nederlands en Engels zijn examenvakken en dienen door de studenten met goed gevolg afgerond te worden. Studenten volgen op de Noorderpoort Zomerschool een cursus van zes dagdelen van 9.00 uur – 13.30 uur in de periode van 6 tot en met 13 juli.

Een korte cursus rekenen wordt nog gegeven tijdens de nazomerschool in de laatste week van de zomervakantie.

Kleine groepen

Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal vijftien studenten, zodat de docent hun veel persoonlijke aandacht kan geven. Tijdens de lessen is veel ruimte voor het stellen van vragen en er kan veel geoefend worden.

Taal- en rekenondersteuning bij Noorderpoort

De Zomerschool van Noorderpoort is een onderdeel van TRON: Taal- en Rekenondersteuning van Noorderpoort.

Aanmelden tot 27 juni 2016

Toekomstige en huidige studenten van Noorderpoort die moeite hebben met rekenen, Nederlands of Engels kunnen zich aanmelden vóór 27 juni via [email protected]​ of via een studieloopbaanbegeleider of intaker.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen