A28 tussen Julianaplein en Groningen-Zuid dicht in beide richtingen komend weekend

Foto: De Redactie

De A28 tussen het Julianaplein en de op- en afritten bij Groningen-Zuid is komend weekend in beide richtingen dicht. Verkeer van en naar Assen kan nog wel gebruikmaken van de op- en afritten, bijvoorbeeld van en naar het Martini Ziekenhuis, meldt Groningen Bereikbaar.

Verkeerssituatie A28 aanpassen

Het gaat om voorbereiden werkzaamheden voor tal van werkzaamheden en afsluitingen die komende zomer gaan plaatsvinden. Deze weekendafsluiting is nodig om de verkeerssituatie op de A28 aan te passen voor de zomerwerkzaamheden. Van 11 juli tot en met 26 augustus zijn de op- en afritten bij Groningen-Zuid afgesloten en is één rijstrook op de A28 richting Groningen dicht.

In het weekend van 26 tot 29 augustus is de weg opnieuw dicht om de situatie op de A28 weer terug te zetten naar de oorspronkelijke situatie.

Omleidingen

De weg is dit weekend dicht van vrijdag 8 juli 22.00 uur tot maandag 11 juli 6.00 uur. Verkeer vanuit Assen richting Drachten of richting de westzijde van Groningen, wordt omgeleid via de N386 (Vries) en de N372 (Peize). Verkeer vanuit Assen richting Hoogezand, Delfzijl of de oostzijde van Groningen wordt omgeleid via de N33 (Gieten/Veendam) en de A7. In omgekeerde richting gelden dezelfde omleidingen.

Een overzicht van alle werkzaamheden deze zomer is te vinden op www.aanpakringzuid.nl

♦♦

Groningen.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Groningen Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Wilco Kwant via de telefoon: 06-83435676 of via de mail: [email protected] .

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen