Wisselvallig weekendweer met zon en buien

Foto: Pixabay

Het weekendweer is wisselvallig. Tijdens droge perioden is het volgens Weeronline prima weer, maar ook is er kans op regenbuien en onweer.

Zaterdag begint het op de meeste plaatsen droog en zijn er wolkenvelden, maar laat de zon zich ook zien. In het westen is het overwegend bewolkt en zijn er regenbuien. De meeste regen valt in het westen, maar ook in de rest van het land kan een bui voorkomen. De maxima liggen tussen de 20 en 25 graden. In de avond en nacht trekken buien over het land en kan het gaan onweren.

Het oosten van Nederland heeft juist zondag de meeste kans op een bui. In het midden en westen is het een bijna droge dag met af en toe de zon erbij. Het wordt 21 tot 23 graden.

De komende week blijft het zo goed als droog en laat de zon zich regelmatig zien. Maandag is nog een wisselvallige dag met droge buien en een bui. Vanaf dinsdag en de dagen daarna blijft het zo goed als droog. Ook gaan de temperaturen in de loop van de week weer naar zomerse waarden tussen de 23 en 28 graden.

Vanaf donderdag neemt de buienkans opnieuw toe en wordt het minder warm.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen