Verbinding Laan Corpus den Hoorn naar westelijke ringweg dicht komend weekend

Foto: De Redactie

De verbinding Laan Corpus den Hoorn naar westelijke ringweg is komend weekend dicht. Van vrijdag 17 juni 22.00 uur tot maandagochtend 20 juni 6.00 uur kan het verkeer niet vanaf Laan Corpus den Hoorn of vanaf de A7 vanuit de richting Drachten naar Ring West. Dat maakte Groningen Bereikbaar bekend.

De afsluiting geldt ook eveneens voor het volgende weekend, van vrijdag 24 juni 22.00 uur tot maandag 27 juni.

Werkzaamheden

De afsluiting is nodig voor werkzaamheden aan een nieuwe afrit van de A7 naar het Vrijheidsplein en de westelijke ringweg. In deze weekenden wordt hier oud asfalt weg gefreesd en nieuw asfalt gelegd. Tijdens het tweede weekend is ook afrit 36 (Groningen West) vanuit de richting Drachten dicht.

Verkeer kan omrijden via Laan Corpus den Hoorn, de A28 en via de N7 naar de westelijke ringweg. Tijdens het tweede weekend wordt het verkeer vanaf de A7 richting Ring West omgeleid via de zuidelijke, oostelijke en noordelijke ringweg.

Stadspark Live

Op zondag is in het Stadspark in Groningen het festival Stadspark Live. Het advies voor bezoekers is met de fiets of het OV naar het Stadspark te reizen. Qbuzz zet extra bussen in om de bezoekers te vervoeren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen