Last minute informatiemarkt MBO Alfa-college Groningen

Foto: Communicatie Alfa-college

Het Alfa-college Groningen houdt op donderdag 26 mei van 18.00 uur tot 20.30 uur de laatste informatieavond ‘Studiekeuze MBO’ van dit schooljaar om leerlingen te helpen bij hun studiekeuze.

Deze last minute informatiemarkt is bedoeld voor leerlingen in het voorgezet onderwijs en hun ouders of verzorgers, die nog specifieke vragen hebben over een opleiding of moeite hebben met het kiezen van een opleiding. Ook voor vragen over aansluiting vmbo-mbo, beroepsperspectief of doorstromen naar het hbo is deze avond zeer geschikt.

Naast docenten en studenten zijn er loopbaanadviseurs aanwezig voor advies over toelatingseisen, arbeidsmarkt, beroepsperspectief en studiekeuze. Bezoekers kunnen zich ook direct aanmelden voor een opleiding.

Informatie over alle opleidingen op één locatie

Alle in Groningen en in Assen gevestigde mbo-opleidingen in zowel de beroepsopleidende leerweg (leren en stage) als de beroepsbegeleidende leerweg (leren en werken) presenteren zich 26 mei op de locatie Admiraal de Ruyterlaan 2 in Groningen.

Meer informatie over alle opleidingen en het opleidingsaanbod per locatie is te vinden op www.alfa-college.nl. Voor vragen over de arbeidsmarkt en kans op werk kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.kansopwerk.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen