Nieuwe Flexapp 365Werk geeft regie aan uitzendkracht

Foto: 365WERK

Meer mogelijkheden, meer overzicht, meer regie. Met de nieuwe app van 365Werk hebben uitzendkrachten alles wat ze nodig hebben voor hun baan, onder de duim.

– Advertorial –

Twee jaar ontwikkelen kostte het, maar dan heb je ook wat. Via de smartphone regelen uitzendkrachten van 365Werk alles wat met hun baan te maken heeft. Uren invoeren, vakantiedagen inzien, verlofuren aanvragen, nieuwe shifts pakken, belangrijke berichten lezen, salarisuitbetalingen checken. Het kan allemaal met de FlexApp die maandag wordt gelanceerd. En dit is nog maar het begin.

Uitzendkrachten moeten de baas zijn, vinden ze bij 365Werk. En dat was precies het uitgangspunt bij de totstandkoming van de app. Zoals dat eigenlijk het beginpunt van alles is bij 365. Het jaarlijkse NPS/tevredenheidsonderzoek geldt als leidend. De cijfers zijn steevast hoog, het streven is continu om nog verder te stijgen. En daar moet de app aan meehelpen.

Een groep uitzendkrachten testte afgelopen maanden verschillende onderdelen van de FlexApp. De aanbevelingen en kritiekpunten waren de basis waarop verder werd ontwikkeld. Allemaal in eigen huis, door de developers van 365Werk.

“Dat is vrij bijzonder ja”, vertelt product owner Michiel Dijkstra. “Alles wat je te zien krijgt, hebben wij gemaakt. Voor de achterkant maken we gebruik van software van gespecialiseerde partners. Dat werkt perfect. Het is een groot voordeel om zelf de mensen in dienst te hebben die continu verbeteringen kunnen aanbrengen en nieuwe mogelijkheden toevoegen. Want zo’n app is nooit af natuurlijk.”

Communiceren met de medewerkers van 365Werk is gemakkelijker dan ooit door de ingebouwde chatfunctie. “We hebben de app gebouwd naar de wens van de uitzendkrachten en blijven constant monitoren of alle functies en overzichten nog steeds naar wens zijn. Wij willen onze uitzendkrachten vooral meer regie geven. En volgens ons is dat gelukt.”

Reacties

‘Een overzichtelijke app met een mooie lay-out die je kunt gebruiken om je gewerkte uren in te vullen. Je kunt ook verschillende dagen tegelijk selecteren hetgeen de snelheid ten goede komt.’ Erwin.

‘Documenten als loonstroken staan gemakkelijk onder elkaar. Heb je een vraag? Direct vanuit de app kun je een chat starten! Vanaf nu gebruik ik altijd de app.’ Laurens

‘Per dag je uren invullen en niet eerst meer je pc/laptop of tablet aanslingeren maar gewoon op je mobiel waar je ook bent. Erg handig.’ Ina

‘Het gebruik van de app is zeer eenvoudig. Fijn dat alles nu ook met de telefoon geregeld kan worden.’ Arnold

‘Tijdens het eerste gebruik van de app merkte ik gelijk hoe makkelijk het werkt. Alle werkzaken heb je supersnel geregeld. Ook geeft de app een heel fijn overzicht van alle belangrijke informatie.’ Meike

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen