Kolendrift dit weekend afgesloten; Bloemsingel volgende week dicht

Foto: Pixabay

Vanwege wegwerkzaamheden moet de Kolendrift van vrijdag 13 mei 19.00 uur tot maandag 16 mei 6.00 uur dicht. Daarna wordt de Bloemsingel afgesloten tussen de Oostersingel en de Kolendrift van maandag 16 mei 7.00 uur en maandag 23 mei 5.00 uur, meldt Groningen Bereikbaar.

Beide afsluitingen gelden alleen voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen passeren.

Bloemsingel

Vanaf de Kolendrift tot de Oostersingel wordt er nieuw asfalt gelegd vanwege het nieuwe OV-knooppunt UMCG Noord. Ook de kruisingen met de Bloemstraat en de W.A. Scholtenstraat zijn dicht. De weg wordt voor gemotoriseerd verkeer afgesloten in beide richtingen. Fietsers en voetgangers kunnen het werk passeren. Maandag 23 mei is de weg weer open.

Verkeer wordt omgeleid via het Boterdiep, de Korreweg en de J.C. Kapteynlaan of via de Petrus Campersingel. De buslijnen 1, 2, 3, 4, 163 en 171 rijden door de afsluiting een andere route. Kijk voor meer informatie op Qbuzz.nl

Kolendrift

Op de Kolendrift wordt komend weekend op de rijbaan gewerkt. Ook buslijn 1 kan er niet langs en daarom komt de halte hier te vervallen. Lees hier meer over op de website van Qbuzz. Het fiets- en voetpad blijft open.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen