Dit zijn de openingstijden van winkels op Koningsdag 2016

Foto: CC BY-SA 3.0/ Wikpedia/ TahR78

Koningsdag 2016, de dag dat de winkels weer vol liggen met oranje spullen, hoeden, accessoires en ‘oranje’ eten. Het is ook een dag waarop veel supermarkten hun openingstijden aanpassen.

Hieronder een overzicht van geopende winkels op Koningsdag:

Jumbo

De meeste winkels van supermarktketen Jumbo zijn door heel nederland open op Koningsdag. Slechts 30 winkels zullen gesloten zijn. De openingstijden variëren per locatie. Bijna alle Jumbo’s gaan open rond 8.00 uur en de laatste winkel sluit om 22.00 uur. Voor een overzicht van geopende jumbo winkels in jouw buurt, kijk je op deze website.

Albert Heijn en AH to go

De winkels van Albert Heijn houden op Koningsdag de reguliere openingstijden aan. Afhankelijk van lokale omstandigheden kunnen enkele van deze tijden aangepast worden. Op ah.nl vind je eventuele wijzigingen in de openingstijden.

Plus

Tijdens Koningsdag zijn 234 van de 262 Plus winkels geopend, maar de openingstijden variëren erg per locatie. Om zeker te zijn dat je niet misgrijpt op Koningsdag, kun je hier een schema vinden van alle open winkels.

Aldi

Het winkelend publiek kan tijdens Koningsdag bij alle filialen van de Aldi terecht. De openingstijden verschillen echter per winkel. Deze vind je op de site van Aldi.

Spar

De 260 Spar winkels in Nederland zijn franchiseondernemingen die zelf bepalen wanneer ze open zijn tijdens de feestdagen. De winkelketen verwacht dat alle winkels open zijn op Koningsdag. Meer informatie vind je hier.

Lidl

Lidl houdt tijdens Koningsdag 2016 al haar winkels open. Tijdens deze feestdag openen de winkels op het reguliere tijdstip. De sluitingstijden verschillen per filiaal en zijn te vinden op lidl.nl.

Coop

De winkels van Coop zullen dezelfde openingstijden als altijd aanhouden. Slechts 20 van de 259 winkels zijn gesloten tijdens Koningsdag. Voor alle info over geopende winkels van Coop klik je hier.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden