Spinning Marathon Martini Ziekenhuis levert ruim 15.000 euro op voor 1300 infuusknuffels

Foto: via Martini Ziekenhuis

Deelnemers aan de Spinning Marathon in het Martini Ziekenhuis hebben donderdag 15.919 euro bij elkaar gefietst in MartiniPlaza. Met dit geld kan de stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis ruim 1300 infuusknuffels voor de Kinderafdeling aanschaffen.

Niet alleen teams van bedrijven deden mee, ook bekende sporters zetten zich in, zoals voormalig topschaatster Marianne Timmer en Hans Nijland (oud-directeur FC Groningen). “We willen ons graag aan dit soort mooie doelen verbinden”, aldus Marianne Timmer.

De deelnemers waren fanatiek en werden ondersteund in hun prestatie door spinninginstructeurs en muziek van DJ Arnoud van Nispen van het Groningse 2Join. Ook was gedacht aan wat extra gezonde energie met vers fruit.

(Tekst gaat door onder afbeelding)

via Martini Ziekenhuis

Na afloop overhandigde Alfred Welink, de nieuwe voorzitter van stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis samen met Laura de Vries, projectcoördinator, de cheque van 15.919 euro aan Harry Vrielink manager van de Verpleegafdeling Kinderen van het Martini Ziekenhuis. Hiermee kunnen ruim 1300 infuusknuffels worden aangeschaft.

De knuffels gaan volgens Vrielink positief bijdragen aan de ervaring van kinderen tijdens hun verblijf in het Martini ziekenhuis. Hiermee kunnen we heel veel kinderen blij maken. “Een knuffel kan troost, positieve ondersteuning en plezier geven op mogelijk lastige momenten”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen