DoeZoo Insektenwereld in Leens ‘Leukste uitje van Groningen 2016’

Foto: Google Maps

DoeZoo Insektenwereld in Leens is gekozen tot het ‘Leukste uitje van Groningen’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Groningen’.

Gonda van der Made en Ton van der Made van DoeZoo Insektenwereld, ontvingen dinsdag blij verrast de eerste prijs uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB.

Doezoo Insektenwereld wordt omschreven als ‘Erg leuk en leerzaam uitje met kinderen! Ook voor volwassenen heel boeiend’. ‘Leuk, kleinschalig, gezellig. Een absolute aanrader voor iedereen die van insecten, slangen en andere kleine dieren houdt’.

DoeZoo Insektenwereld scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen, zoals prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2016.

De tweede prijs is gewonnen door Pagedal Adventure Park in Stadskanaal en Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum ontving de derde prijs.

De verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ en het ‘Leukste provinciale uitje’ is voor het zesde jaar op rij georganiseerd door de ANWB. In totaal brachten
ANWB-leden ruim 30.000 stemmen uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel per provincie als op landelijk niveau als per provincie.

Alle genomineerde en beoordeelde uitjes staan op het Land van de ANWB, dé plek voor leuke en bijzondere uitjes in Nederland. Kijk voor meer informatie op anwb.nl/landvananwb

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden