Boosterprik zonder afspraak mogelijk in Appingedam en Scheemda

Foto: Publiek Domein

Vanaf dinsdag is het mogelijk om zonder afspraak een boosterprik tegen het coronavirus te halen. Een dag later, op woensdag kan dit ook in Scheemda. Binnenkort is het op twee vaccinatielocaties van GGD Groningen mogelijk om een boosterprik zonder afspraak te halen. Vanaf 11 januari is dit mogelijk in Appingedam, en vanaf 12 januari in Scheemda.

Op deze twee vaccinatielocaties zijn er relatief weinig afspraken ingepland, waardoor dit volgens de GGD Groningen mogelijk is. Ook voor een eerste, tweede of derde vaccinatie tegen corona kan men zonder afspraak langskomen.

Mensen die zonder afspraak naar de vaccinatielocatie komen, moeten een ID-bewijs en een mondkapje meenemen. De gezondheidsverklaring invullen kan op de locatie.

De vaccinatielocatie in Appingedam, gevestigd in Sporthal Eelwerd, is open van 9.00 uur tot 16.30 uur. In Scheemda kunnen boosterprikkers in de Eextahal tussen 9.00 en 16.30 uur terecht.

Overige locaties op afspraak

Voor de vaccinatielocaties in Groningen (Osloweg en HanzePlaza/Protonstraat), Veendam en Zuidhorn kan men terecht voor een boosterprik op afspraak. Hier is vrije inloop (nog) niet mogelijk voor de boosterprik, omdat er al heel veel afspraken staan. Een afspraak kan gemaakt worden via coronavaccinatie-afspraak.nl. Op deze locaties kan men wel zonder afspraak terecht voor de eerste, tweede en derde (voor mensen met een ernstige afweerstoornis) coronavaccinatie.

Kijk hier voor openingstijden en adressen van de vaccinatielocaties.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen