50 jaar OOR, Michiel Veenstra en Timo Pisart genomineerd voor Pop Media Prijs

Foto: via ESNS

50 jaar OOR, Michiel Veenstra en Timo Pisart zijn de genomineerden voor de Pop Media Prijs 2021. Dat maakte de jury van de prijs vrijdagmiddag bekend. De prijs wordt op vrijdag 21 januari voor de achtentwintigste keer uitgereikt tijdens de digitale editie van ESNS 2022 in Groningen.

De Pop Media Prijs wordt uitgereikt voor het gehele oeuvre van een maker waarbij in het bijzonder wordt gelet op teksten en audiovisuele uitingen over aan popmuziek gerelateerde zaken die het afgelopen jaar de meeste indruk hebben gemaakt.

Genomineerden (in alfabetische volgorde)

  • 50 Jaar OOR is het muziekblad met een rijke historie heeft. Een fraaie bloemlezing AAA-sterren, waarbij vooral treft hoe men op het moment zelf naar ze keek.
  • Michiel Veenstra (KINK) zei NPO vaarwel om een oud nieuw avontuur aan te gaan: het tot leven wekken van het roemruchte KINK. Niet alleen als dj, maar ook als strateeg achter de alternatieve zender gooit hij al zijn enthousiasme in de strijd.
  • Timo Pisart (VPRO 3VOOR12): ‘Wat doe je als corona alles lam legt terwijl de kern van je vak is om overal vooraan te staan, van festival te rennen en voortdurend nieuwe muziek te ontdekken? Jezelf opnieuw uitvinden, creatief zijn en alert zijn waar het wél gebeurt’.

De jury bestaat uit: Gijsbert Kamer (popjournalist de Volkskrant, juryvoorzitter), Wilbert Mutsaers (Spotify Benelux), Atze de Vrieze (VPRO 3voor12), Matthijs van Duijvenbode (muzikant en artiest-manager) en Yolanda Ulger (Wildling Marketing & PR).

De Pop Media Prijs bestaat uit een geldbedrag van 3.000 euro en wordt mede mogelijk gemaakt door ESNS en SENA Performers.

ESNS 2022 vindt ook dit jaar volledig plaats van 19 tot 22 januari. Kijk voor meer informatie: esns.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen