Leukste winkel van 2015: Ariola Delicatessen in Groningen

Foto: NLstreets.nl

Ariola Delicatessen in de Folkingestraat in Groningen is gekozen tot leukste winkel van Nederland 2015. Broodje van eigen deeg aan de Brugstraat is tweede geworden.

De uitslag is vrijdagmorgen bekend gemaakt door NLstreets.nl.

Ariola Delicatessen

Ariola Delicatessen is een kleine zaak met een groot assortiment aan Italiaanse specialiteiten, meldt NLstreets. De zaak heeft een open keuken, waar voornamelijk zelfgemaakte gerechten worden bereid. De warme, niet-commerciële sfeer wordt geroemd door de klanten: “Voor velen gaat er zelfs niets boven Ariola, ‘de gezelligste, lekkerste en aardigste winkel in Nederland”.

De winkel won de prijs ook in 2010.

Broodje van Eigen Deeg

Broodje van Eigen Deeg ook uit Groningen eindigde op de tweede plaats. In deze bakkerij waan je je in Frankrijk. Het brood wordt volgens de traditie van het oude Franse ambacht gebakken. De heerlijke geuren van versgebakken baguettes, boules en croissantjes komen je bij binnenkomst tegemoet. Het assortiment bestaat naast brood ook uit zoete broodjes, gebakjes, olijfolie, tapenades en confitures.

NLstreets organiseert elk jaar deze verkiezing om de zelfstandige ondernemers te steunen. Begin 2017 kan er opnieuw gestemd worden op de leukste winkels en winkelstraten van Nederland 2016.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden