Eerste floatcentrum ‘Floaten & Zo’ geopend in Groningen

Foto: Floaten & Zo

Deze week is het eerste floatcentrum ‘Floaten & Zo’ geopend op het Suikerterrein in Groningen. Het is het rustpunt waar mensen zichzelf zowel fysiek als mentaal kunnen ‘opladen’.

Wat is floaten?

Floaten houdt kort gezegd in dat je gewichtloos drijft op warm, magnesiumrijk water. Door de hoge concentratie Epsom zout in het bad, blijf je drijven op water, dat dezelfde temperatuur heeft als jouw lichaam. Daardoor voelt het alsof je zweeft. De druk op alle spieren en gewrichten valt volledig weg, wat goed is voor de ontspanning en doorbloeding. Doordat je een uur lang vrij bent van externe prikkels, kom je lichamelijk én geestelijk tot rust. Via de huid wordt het mineraal magnesium opgenomen. Dit helpt bij stressklachten en vermoeidheid. Het ondersteunt daarnaast het immuunsysteem. Het floaten vindt plaats in een prikkelarme floatcabine.

En, wist je dat 1 uur floaten gelijk staat aan 5 uur slaap? “Nu zeggen we natuurlijk niet dat je 5 uur slaap kunt overslaan, maar je gaat uitgerust en met een helder hoofd weer naar huis”, aldus Paula Dillema.

Eigenares Paula Dillema, tevens het gezicht achter het bedrijf Business & Zo, vertelt: “Een floatcentrum openen was al jaren een droom van me. Ik vind het zelf ook heerlijk om te doen maar miste een floatcentrum in Groningen. Een floatcentrum opstarten past bij mijn werk & missie met Business & Zo: mensen met elkaar verbinden en ze dichterbij zichzelf brengen. Dat doe ik al jaren door systemisch coaching. En, door het verzorgen van trainingen voor bedrijven, ondernemers & particulieren. Floaten & Zo hoort daar ook bij! Floaten draagt namelijk bij aan een betere body, mind, soul én business connectie. Je neemt de tijd om fysiek en mentaal voor jezelf te zorgen. En ik geloof dat, wanneer het goed gaat met jou, dit ook een positieve impact heeft op de mensen in jouw omgeving! Zo zorgen we samen voor een positieve ‘ripple effect’”.

Floaten & Zo is samen met Business & Zo te vinden in een nieuw pand aan het water op het Suikerterrein aan de Suikerlaan 23e in Groningen.

Het is een plek waar verbinden, creëren én ontspannen samenkomt.

Kijk voor meer informatie: www.floatenenzo.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen