Locaties SKSG zetten zich weer in voor Voedselbank Groningen

Foto: De Redactie

Ook dit jaar zetten 21 locaties van SKSG zich weer in voor het goede doel: de Voedselbank Groningen. Tot en met 17 december kunnen ouders en verzorgers houdbare en verse voedingsproducten inleveren op de locatie waar hun kind opvang krijgt.

SKSG zet zich voor het tweede jaar in voor de Voedselbank. Vorig jaar werd voor ruim 7.500 euro aan houdbare en verse voedingsproducten en verzorgingsartikelen opgehaald door verschillende locaties.

“We zijn blij dat er weer zoveel locaties zich aangemeld hebben om hun steentje bij te dragen aan deze actie,” zegt SKSG-manager Elte Hofman. “Het gaat om het initiatief, om het enthousiasme en om het verzamelen van producten waarmee we de Voedselbank kunnen helpen”.

De Voedselbank heeft vooral behoefte aan houdbare warme maaltijdproducten en ontbijtproducten, zoals pasta, rijst en groente in blik, koffie, muesli en pindakaas. Ook hygiëneproducten als shampoo, doucheschuim en tandpasta en babyartikelen, waaronder luiers nummer 5 en 6, opvolgmelk en billendoekjes.

De Voedselbank zamelt levensmiddelen in en stelt deze gratis ter beschikking aan huishoudens die onvoldoende in hun levensbehoefte kunnen voorzien.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen