100.000ste bezoeker voor tentoonstelling ‘David Bowie is’ in Groninger Museum

Foto: Communicatie Groninger Museum

Het Groninger Museum heeft vrijdag de 100.000ste bezoeker van de tentoonstelling ‘David Bowie is’ verwelkomd.

De 47-jarige Margriet Strasser uit Bemmel ontving een Bowie-tas met daarin de catalogus van de tentoonstelling uit handen van Andreas Blühm, directeur van het Groninger Museum.

Margriet Strasser: “David Bowie is een bijzonder icoon waar we veel herinneringen aan hebben. We hebben een hotel geboekt in Roden en maken er echt een gezellig weekend van.”

Bekende bezoekers

Onder de 100.000 bezoekers waren ook onder meer de cast van de musical De Tweeling, columnist Sylvia Witteman, D66-leider Alexander Pechtold, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Jet Bussemaker, Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder en talkshow host Eva Jinek.

Ook op vrijdagavond geopend

‘David Bowie is’ is wegens succes met een maand verlengd tot en met zondag 10 april.

Het museum is tijdens de verlenging niet alleen open op zaterdagavond, maar ook op vrijdagavond tot 22.00 uur (bezoekers kunnen tot 21.00 uur naar binnen).

De vrijdagavonden op 18 en 25 maart en 1 en 8 april 2016 gelden alleen voor de tentoonstellingen ‘David Bowie is’ en ‘Joris Laarman Lab’.

In de voorjaarsvakantie kunnen bezoekers op maandag 22 en 29 februari terecht in het museum. Ook op Tweede Paasdag, 28 maart, is het museum geopend.

Kijk voor actuele openingstijden op onze website www.groningermuseum.nl.

Lees ook: Expositie David Bowie in Groninger Museum in Groningen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden