Wat de Dierenambulance ook doet!

Foto: Dierenambulance Groningen

Wist je dat je bij Dierenambulance Groningen terecht kunt voor het vervoeren van je huisdier naar bijvoorbeeld de dierenarts, de trimsalon of het dierenpension? Ideaal voor als je zelf geen vervoer hebt. Je kunt zelfs de uitvaart van je huisdier tot in de puntjes door Dierenambulance Groningen laten verzorgen. Zo kan de dierenambulance je overleden huisdier thuis of bij de dierenarts ophalen en vervolgens naar het huisdierencrematorium of de dierenbegraafplaats vervoeren.

DAF service

Naast het bieden van eerste hulp aan dieren in nood, rijden de vrijwilligers van Dierenambulance Groningen ook voor mensen met huisdieren. Dit wordt sinds jaar en dag de DAF service (dierenarts afspraak) genoemd. Tegenwoordig is deze service uitgebreid tot allerlei afspraken en kun je voor een vast dagtarief samen met je huisdier vervoerd worden. Moet je huisdier langer dan een dag bij de dierenarts verblijven? Dan word je zelf eerst weer naar huis gebracht en is dit bij het dagtarief inbegrepen. Als je huisdier de dierenarts mag verlaten word je eerst opgehaald door de dierenambulance. Het dagtarief geldt voor het heen- en weer brengen van je huisdier binnen 24 uur. Wil je gebruikmaken van de DAF service? Neem dan telefonisch contact op met Dierenambulance Groningen.

Huisdieren uitvaartservice

Dierenambulance Groningen beschikt over een speciale uitvaartafdeling voor huisdieren. Laat je je huisdier inslapen in de praktijk van de dierenarts? Of is je huisdier thuis overleden? In het eerste geval is het belangrijk dat je bij de dierenarts aangeeft dat de dierenambulance de uitvaart van jouw huisdier regelt. In goed overleg met deze afdeling kan de dierenambulance je huisdier ophalen, netjes afleggen en specifieke wensen voor begraven of cremeren bespreken. Bovendien is er de mogelijkheid om afscheid te nemen van je huisdier in een speciaal ingerichte afscheidsruimte. Als je ervoor kiest om je huisdier te laten cremeren dan kun je bij het kantoor van Dierenambulance Groningen terecht. Hier staat een ruim assortiment aan blikjes, urnen en hangers om de as van je overleden huisdier in te bewaren.

Wil je gebruikmaken van de DAF service of van de huisdieren uitvaart service? Neem dan telefonisch contact op met de meldkamer van Dierenambulance Groningen via 050-5791900.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden