Schoolproject vijf leerlingen van Hogeland College Warffum voor het goede doel

Foto: via Stichting Faelin

Vijf tweedejaars leerlingen van het Hogeland College in Warffum organiseren een kraamverkoop en verschillende activiteiten voor een schoolproject op woensdag 20 en 27 oktober.

Het doel van de leerlingen Susan, Jade, Margreet, Danique en Trijntje, is behalve het opvrolijken van mensen, het goede doel ‘Faelin’s reis naar genezing’ te ondersteunen. De helft van de opbrengst gaat namelijk naar Stichting Faelin.

Programma

Op het programma staat tussen 14.30 uur en 17.00 uur een kraamverkoop met zelfgemaakt eten. Onder andere kniepertjes, tosti’s, cupcakes en popkorn worden verkocht. Verder zijn er activiteiten zoals een ponyritje, de grabbelton, sjoelen of een pony ritje maken.

Faelin’s reis naar genezing

De helft van de opbrengst is voor het goede doel ‘Faelin’s reis naar genezing’. De vierjarige Faelin heeft een zeldzame genmutatie. Deze ziekte zorgt voor een storing in haar systeem waardoor ze lijdt aan een niet-behandelbare, levensbedreigende vorm van epilepsie. Alleen in Amerika kan Faelin een levensreddende behandeling krijgen en daar is veel geld voor nodig. De kosten voor deze behandeling komen compleet voor rekening van het gezin van Faelin zelf.

Kijk hier voor meer informatie over het geweldige initiatief van de leerlingen of op stichtingfaelin.nl Doneren voor het goede doel kan ook via www.geef.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen