Geslaagde Open dagen voor het Alfa-college in Groningen

Karlijn meldt zich aan voor Mediavormgever
Karlijn meldt zich aan voor Mediavormgever
Foto: Communicatie Alfa -college

De Open dagen van het Alfa-college in Groningen zijn door 9.000 bezoekers bezocht op alle vijf locaties in Groningen. Alle locaties trokken dit jaar meer bezoekers dan vorig jaar.

Er heerste een fijne sfeer en op alle onderwijslocaties was het gezellig druk.

Bijna 3300 potentiële studenten bezochten een of meerdere locaties van het Alfa-college. Ze werden door studenten en docenten van het Alfa-college geïnformeerd over de opleidingen.

Digitaal aanmelden

De mogelijkheid voor bezoekers om zich tijdens de Open dagen direct digitaal aan te melden voor een opleiding was een groot succes.

Karlijn nam samen met haar ouders een kijkje bij de opleiding Mediavormgever aan de Boumaboulevard. “Ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen en het lijkt me echt heel leuk! Ik heb me zelfs direct aangemeld voor de opleiding!”

Ook Karlijns ouders waren enthousiast: “Dat de opleiding bij haar past is natuurlijk het belangrijkste, maar wij vinden het ook fijn om te zien dat onze dochter straks naar zó’n prachtige nieuwe school gaat!”

Informatieavond Studiekeuze MBO

Voor iedereen die nog twijfelt over een mbo-opleiding houdt het Alfa-college donderdag 17 maart een informatieavond Studiekeuze MBO. Deze vindt plaats van 18.00 tot 20.30 uur aan de Admiraal de Ruyterlaan 2 in Groningen. Studenten en docenten beantwoorden hier alle vragen over alle opleidingen van het Alfa-college in Groningen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen