Eén rijstrook op zuidelijke ring en afrit richting richting Martini Ziekenhuis afgesloten komend weekend

Foto: Archief De Redactie

Eén rijstrook op de noordbaan van de zuidelijke ringweg is komend weekend afgesloten, ter hoogte van de rotondes bij de Laan Corpus den Hoorn. Daarnaast is de afrit 36a komend weekend dicht. Dat is de noordelijke afrit naar de Laan Corpus den Hoorn en het Martini Ziekenhuis.

Tijdens de werkzaamheden worden de op- en afritten bij de Laan Corpus den Hoorn aangepast. Daarnaast worden de rijbanen op de zuidelijke ringweg, tussen de Laan Corpus den Hoorn en het Vrijheidsplein heringericht. Daarom is het nodig de op- en afritten en de rijbaan af en toe te sluiten, meldt Aanpak Ring Zuid.

Verkeer kan de werkzaamheden bij de afgesloten rijstrook op de zuidelijke ringweg passeren, maar moeten rekening houden met hinder.

Afsluitingen

De afsluitingen gelden van vrijdagavond 22.00 uur tot zondagavond 22.00 uur. De oprit 36 richting Drachten, die sinds 24 september al dicht is, is ook tot zondagavond 3 oktober 22.00 uur dicht.

In de nacht van zondag op maandag (van 22.00 uur tot 6.00 uur) wordt de rijstrookafsluiting omgezet naar een volledige afsluiting voor het verkeer richting Drachten. Verkeer kan dan omrijden via afrit 36a en oprit 36, via de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden