Meerdere wegwerkzaamheden en afsluitingen dit weekend in stad en provincie Groningen

Foto: De Redactie

Dit weekend wordt op verschillende plekken zowel in de stad als provincie Groningen gewerkt aan de weg. Hieronder volgt een overzicht van alle afsluitingen en omleidingen.

Brailleweg

Van vrijdag 10 september 22.00 uur tot maandag 13 september 06.00 uur is de Brailleweg onder de A28 door gesloten voor alle verkeer vanwege diverse werkzaamheden. Verkeer kan wel vanaf de Brailleweg de A28 op. Lees ook: Brailleweg komende twee weekenden dicht

Europaweg

Ter hoogte van de Europaweg wordt gewerkt aan de zuidelijke ringweg gewerkt. In het weekend van vrijdag 10 september tot maandag 13 september wordt er daarom om en om een rijrichting afgesloten op de Europaweg onder de ringweg door.

N7 en rotondes Laan Corpus den Hoorn

Van zaterdag 11 september 20.00 uur tot zondag 12 september 7.00 uur is de verbinding tussen de rotondes Laan Corpus den Hoorn dicht onder de N7 dicht. Verder is van zaterdag 11 september 20.00 uur tot maandag 13 september 06.00 uur de zuidelijke ringweg in één richting dicht ter hoogte van rotondes Laan Corpus den Hoorn voor verkeer richting Julianaplein. Verkeer wordt omgeleid via de afrit 36 Groningen-West en kan bij het Vrijheidsplein de ringweg weer op.

N33

De N33, is tussen Assen en Siddeburen, sinds vrijdag 10 september 19.00 uur tot maandag 13 september 6.00 uur afgesloten in beide richtingen. Rijkswaterstaat voert deze dagen onderhoudswerkzaamheden uit aan de weg. Het gaat dan om maaien, reinigen van goten en kolken, vervangen van geleiderail, schoonmaken van verkeersborden en asfaltreparatie daar waar dat nodig is. Voor het verkeer zijn er omleidingen.

Lopende werkzaamheden

Naast deze weekendafsluitingen zijn er ook andere werkzaamheden al aan de gang. Zo is fietsonderdoorgang onder de N7 bij het Noord-Willemskanaal dicht tot 15 oktober. Ook rondom het Vrijheidsplein en de Leonard Springerlaan gelden een aantal afsluitingen. In de binnenstad is tot 12 november een deel van het Schuitendiep dicht en in Haren is de tunnel bij de Doctor E.H. Ebelsweg (N860) tot en met 17 september afgesloten.

Kijk voor alle afsluitingen op de Slimme Kaart.

Lees ook: Overzicht van werkzaamheden en afsluitingen zuidelijke ringweg in komenden maanden

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden