Van een orkaan aan Amslod klachten naar een zee van positieve ervaringen

Foto: via Digital Newsgroup B.V.

Een elektrische fiets kan het leven aanzienlijk aangenamer maken. Hierdoor kun je gemakkelijk, zonder al te veel moeite, grote afstanden afleggen. Zo kun je voortaan naar werk fietsen en kan de auto misschien wel de deur uit. Helaas zijn elektrische fietsen kwetsbaar en gaan ze sneller kapot dan normale fietsen. Dit heeft Amslod helaas ook ondervonden. Vorig jaar kwam er een tornado aan Amslod elektrische fietsen klachten. Dit zette de fietsenmaker snel in kwaad daglicht. Maar hoe kwam dat dan? En hoe is het nu met de Amslod fietsen ervaringen?

-Advertorial-

Amslod klachten in de pandemie

Tijdens de corona pandemie zijn mensen plots veel meer gaan fietsen. Dat heeft Amslod ook gemerkt. In korte tijd steeg de verkoop van elektrische fietsen enorm. Dit is natuurlijk een goed teken, maar helaas ontstonden er snel problemen met bepaalde onderdelen van de elektrische fiets. Dit zorgde voor een zee aan klachten. Amslod kon de fout helaas niet vinden en was nog niet bestand tegen zo’n grote hoeveel aan klachten tegelijk. Hierdoor werd het al snel te veel, werden mensen ongeduldig en werden de klachten steeds erger. Met man en macht hebben ze geprobeerd om toch zoveel mogelijk mensen te helpen, maar helaas was het bijbenen van de klachtenregen onmogelijk. Dit leidde dan ook tot een zee aan negatieve Amslod ervaringen online.

Positieve Amslod ervaringen

Na een tijdje werd de oplossing gelukkig gevonden, waardoor er sindsdien adequater gereageerd werd op de klachten. Amslod kon concreet aan de slag met de oplossing en langzaamaan werkten ze de alle klachten weg. Klanten waren opgelucht dat het probleem was opgelucht. Daarmee zijn ook de Amslod ervaringen een stuk positiever geworden. “Vanaf het aanvragen van de folder, het plannen en maken van een proefrit aan huis en het besluit een Amslod fiets te kopen, tot en met het snel afleveren daarvan is mijn ervaring met Amslod prima gebleken: mooie fiets, goeie inruilwaarde, faire prijs en een genot om mee te rijden. Ik kan het je van harte aanraden om mijn voorbeeld te volgen!” luidt de review van een klant met een positieve ervaring. Waar er eerst vooral klachten te lezen waren, zijn er nu voornamelijk positieve reacties. Zo heeft Amslod gelukkig alle negatieve ervaringen om kunnen draaien in positieve.

De keuze voor Amslod

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor de service van Amslod. Wanneer we vragen naar waarom mensen voor Amslod kiezen, krijgen we voornamelijk te horen dat ze positief zijn over het contact met de medewerkers en de kwaliteit van de elektrische fietsen. Zo zegt een klant “Ik ben heel goed in de winkel van Amslod geholpen. En tijdens de bestelling ook nog eens een geweldig aanbod gehad. Verder was de fiets ook erg snel geleverd en kon ik mijn bestelling goed in de gaten houden wanneer deze geleverd zou worden en tussen welke tijd. Amslod staat altijd voor je klaar als je vragen hebt.” Gelukkig heeft Amslod de negatieve ervaringen om kunnen draaien tot positievere!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden