GGD biedt extra vaccinatiemogelijkheden voor (internationale) studenten RUG en Hanzehogeschool

Foto: Publiek Domein

Studenten van de RUG en de Hanzehogeschool kunnen de komende weken gebruik maken van extra mogelijkheden om zich te laten vaccineren tegen corona. Dat meldt GGD Groningen dinsdagmiddag.

“Op deze manier wil GGD Groningen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk (ook internationale) studenten beschermd zijn tegen het coronavirus”, aldus de organisatie.

Studenten hoeven geen afspraak te maken voor de vaccinatie, maar moeten alleen een geldig ID-bewijs meenmen. De inloop is voor zowel Nederlandse als internationale studenten. Studenten krijgen een vaccinatie met het Janssen vaccin.

Op donderdag 2 september wordt er gevaccineerd tijdens het Welcoming Martinikerk. Dit event is alleen voor genodigden. Op woensdag 8 september wordt er gevaccineerd in het Academiegebouw van de RUG van 9.00 uur tot 16.30 uur en donderdag 9 september in het Willem Alexander Sportcentrum op de Zernike Campus van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Daarnaast is de locatie MartiniPlaza dagelijks beschikbaar voor vaccinatie, zowel zonder als met afspraak. Kijk hier voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden