Zomervakantie bijna voorbij: Normale dienstregeling Qbuzz met aantal wijzigingen

Foto: De Redactie

De zomervakantie is bijna voorbij. De scholen zijn vanaf maandag 23 augustus weer open. De bussen van Qbuzz rijden dan weer volgens de normale dienstregeling.

Voor een aantal lijnen wijzigt wel de dienstregeling. Dat geldt voor de normale dienstregeling, meldt Qbuzz en niet voord de aangepaste dienstregeling die gold voor de zomervakantie.

Zo rijdt Q-link 15, Groningen Hoofdstation – Zernike, weer. Ook rijden twee ritten van lijn 133, Surhuisterveen-Groningen een andere route. Deze bussen stoppen niet bij halte Bedrijven Peizerweg, maar bij halte Peizerweg 128. Het gaat om de bus van 7.08 uur vanaf Groningen Hoofdstation en de bus van 15.27 uur vanaf Surhuisterveen. Vanwege de nieuwe route wijzigen de aankomst- en vertrektijden van deze ritten licht.

De tijden van twee bussen van Qliner 314 Drachten-Groningen wijzigen in de avond met drie minuten.

Perronwijziging P+R Hoogkerk

Het vertrekperron op P+R Hoogkerk voor een aantal lijnen richting Oosterwolde, Surhuisterveen en Drachten wijzigt. De volgende lijnen, die momenteel vanaf perron E vertrekken, vertrekken vanaf 23 augustus van perron F. Het gaat om lijn 3 naar Leek, lijn 85 naar Oosterwolde, lijn 133 naar Surhuisterveen, lijn 189 naar Drachten en Qliner 304 naar Drachten.

Kijk voor alle wijzigingen en meer informatie: qbuzz.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden