Weekendweer: ‘Zaterdag warm, zondag weer regen- en onweersbuien’

Foto: surfsup711 via Pixabay

Ook dit weekend krijgen we opnieuw te maken met zowel warm weer als regen- en onweersbuien. Zaterdag is het volgens Weeronline prima warm zomerweer, echter in de avond bereiken regen- en onweersbuien opnieuw ons land.

Het wisselvallige weer van deze zomer houdt nog steeds aan. Zaterdag lopen de temperaturen op tussen de 23 en 26 graden. Vooral zaterdagmiddag zal de zon schijnen. Voor de buien aan die vanuit Zeeland het land binnenkomen blijft de temperatuur zaterdagavond lang aangenaam met ongeveer 20 graden.

Zondag is een dag waarbij het af en toe flink doorregent. Tussendoor zijn er wel droge perioden met wat zon. Het is met 19 tot 21 graden beduidend koeler.

Vanaf volgende week lijkt het weer iets beter te worden. Een hogedrukgebied komend vanuit het westen zorgt ervoor dat de buien uit beeld verdwijnen. De zon komt er beter door en het lijkt een paar dagen droog te blijven. De temperatuur blijft wel hetzelfde. Ook begin volgende week wordt het op de meeste plaatsen niet warmer dan 20 of 21 graden en dat is onverminderd laag voor de tijd van het jaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden