Informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid na bijna anderhalf jaar weer open

Foto: Archief De Redactie

Het informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid aan de Muntinglaan gaat vanaf donderdag weer open voor het publiek. Het paviljoen was het afgelopen anderhalf jaar gesloten vanwege de coronacrisis.

Het Paviljoen is vanaf deze week weer geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag, van 13.00 uur tot 17.00 uur, meldt Aanpak Ring Zuid.

Paviljoen

In het Paviljoen kunnen mensen informatie vinden over de ombouw van de zuidelijke ringweg. Blikvanger is de grote maquette van het werkgebied. Deze maquette maakt duidelijk hoe de ringweg er na de werkzaamheden uitziet. Verder zijn er informatiepanelen, foto’s en video’s. Medewerkers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. In het Paviljoen en in de naastgelegen Paviljoentuin zijn voorbeelden te vinden van de materialen die gebruikt worden bij de ombouw, zoals de bakstenen waarmee de nieuwe viaducten worden bekleed.

Groepsexcursies zijn voorlopig nog niet mogelijk.

Mensen moeten in het informatiecentrum de anderhalve meter bewaren. Mensen die verkouden zijn, of andere coronaverschijnselen vertonen, wordt gevraagd op een ander moment langs te komen. De openingstijden kunnen weer aangepast worden als de maatregelen weer aangescherpt moeten worden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden