Club Kokomo verandert naam in ‘PALACE’

Foto: Google Maps/Streetview

Club Kokomo heeft de naam veranderd in Palace. Dat maakte de club woensdag bekend. Onder de noemer ‘Kokomo gaat, PALACE komt’, kondigde de club aan de Gelkingestraat de naamsverandering aan.

Palace is een oude bekende naam in de uitgaanswereld van Groningen. De club op dit adres heette tussen de jaren 1987 en 2010 The Palace. Na meerdere mensen gevraagd te hebben kwam de naam Palace veelvuldig naar voren. Het lidwoord The is verdwenen voor een iets moderner gevoel, aldus Palace.

De laatste hand wordt nu gelegd aan het interieur. De hoofdkleur van PALACE wordt warm, donkerpaars wordt de hoofdkleur. Met nieuwe lampen, nieuwe muziekinstallatie, nieuwe vloeren, nieuwe entree, nieuw exterieur, nieuwe huisstijl krijgt de club meer dan een facelift.

Eerder was al een grote verbouwing gepland, maar corona gooide roet in het eten. “Acht weken geleden hebben we de knoop doorgehakt”, aldus Westerhof en manager Geeske Smid. “We vonden dat het tijd werd voor iets nieuws”.

PALACE hoopt de deuren eind september te openen. “We kunnen niet wachten om de mensen dat ‘wow-gevoel’ te geven als ze na zoveel maanden eindelijk weer bij ons kunnen stappen.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden