De Culinaire Verleiding is afgelast

Foto: CC BY-SA 4.0/Wikipedia Commons/ Dickelbers

De Culinaire Verleiding, het foodtruckfestival, dat volgende week zou plaatsvinden in het Noorderplantsoen, is afgelast. Dat heeft de organisatie dinsdagavond bekendgemaakt.

Het festival zou gehouden worden van 22 tot en met 25 juli.”De afgelopen dagen hebben we veel overleg gehad met de gemeente omtrent de Culinaire Verleiding”, meldt de organisatie. “Toch durven we het risico niet te nemen het festival door te zetten. Met de aangepaste regelgeving en wellicht in de komende dagen nog meer aangepaste regels, is het risico te groot en hebben er daarom voor gekozen het festival voortijdig te annuleren. We balen er enorm van maar het is wat het is en waarschijnlijk voor nu een verstandige keuze”.

De organisatie laat weten, dat ze na twee jaar wachten er weer ontzettend veel zin in hadden.

Over Bourgondisch Bernoulli, het andere food festival van de organisatie, is nog niets bekend. Dit festival staat gepland van 26 tot en met 29 augustus op het Bernoulliplein in Groningen. “We hopen dat wanneer de besmettingen gaan dalen en daarmee de regels weer wat worden versoepeld, we het festival kunnen doorzetten”, aldus de organisatie. “Hou onze Facebookpagina in de gaten voor updates omtrent dit festival”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden