Opnieuw mondkapjesplicht bij ZINN

Foto: Google Maps

Zorg- en welzijnsorganisatie ZINN heeft opnieuw de mondkapjesplicht ingevoerd voor alle medewerkers, vrijwilligers en bezoekers. De reden voor de herinvoering is de forse toename van het aantal besmettingen in de gemeente. Dat meldt de organisatie op de website.

Omdat de Delta-variant zich razendsnel verspreid, soms ook onder mensen die volledig gevaccineerd zijn, ziet de organisatie zich genoodzaakt tot deze maatregel.

De toename in het aantal positief geteste medewerkers ziet Zinn ook binnen de eigen organisatie. “Dit is in de eerste plaats heel vervelend voor deze medewerkers zelf, maar het ziekteverzuim legt ook druk op de roosterbezetting tijdens de zomermaanden,” aldus ZINN.

Omdat het bedrijf verwacht dat de regionale besmettingscijfers de komende tijd blijven groeien, neemt het bedrijf het zekere voor het onzekere. De organisatie verscherpt met spoed de maatregelen. Sinds afgelopen zaterdag zijn alle medewerkers, bezoekers en vrijwilligers opnieuw verplicht een mondkapje te dragen in ZINN locaties.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden