Paterswoldseweg komend weekend gedeeltelijk dicht

Foto: De Redactie

De Paterswoldseweg is vanaf aanstaande zaterdag 6.00 uur tot zondag 4 juli 18.00 uur in beide richtingen afgesloten voor autoverkeer tussen de Parkweg en het pand van Autogroep Century, ter hoogte van de Muntinglaan.

De Paterswoldseweg wordt afgesloten vanwege het vervangen van het asfalt op de rijbaan. Dit gedeelte krijgt geluidsreducerende asfalt.

Omleidingen

Vanwege de afsluiting wordt het verkeer vanuit de richting centrum omgeleid via de Parkweg, de Brailleweg, de Vondellaan en de Van Ketwich Verschuurlaan. Verkeer vanuit Groningen-Zuid kan omrijden via de Laan Corpus den Hoorn, het Vrijheidsplein, de westelijke ringweg en vervolgens via afrit naar de Zeeheldenbuurt (Peizerweg). Fietsers kunnen langs de werkzaamheden rijden.

De bushaltes Leonard Springerlaan (richting Hoornsemeer), Laan v/d Vrede (beide richtingen) en Overwinningsplein (richting Hoofdstation – Station Noord) vervallen. Buslijnen 7 en 10 rijden vanwege de afsluiting een andere route.

De test- en vaccinatielocatie in MartiniPlaza blijft voor autoverkeer bereikbaar via de westelijke ringweg. Fietsers houden via de Paterswoldseweg toegang tot de Leonard Springerlaan. Verkeersregelaars begeleiden ter plekke het fietsverkeer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden