Weekendweer: ‘Vergeet de paraplu niet, zondag beste dag’

Foto: Rudy and Peter Skitterians via Pixabay

Het weer dit weekend kent twee gezichten. Zaterdag is het handig de paraplu niet te vergeten. Het is overwegend bewolkt en in grote delen regent het soms, meldt Weeronline.

Lokaal kan het zelfs flink plenzen en ook is onweer mogelijk. De middagtemperatuur ligt tussen de 16 en 20 graden. Als de zon schijnt is het iets warmer.

Na deze eerste zomerse week van 2021 volgt een weekend met twee gezichten. Als je zaterdag naar buiten gaat, dan is een poncho of paraplu zeker geen overbodige luxe. Er is namelijk veel bewolking aanwezig en in grote delen van het land regent het van tijd tot tijd. Lokaal kan het flink plenzen en is ook onweer mogelijk.

De zondag ziet er een stuk beter uit. Vooral in het oosten van het land is er kans op regen, maar in de rest van Nederland blijft het waarschijnlijk droger. Het is aangenaam met temperaturen tussen de 20 en 23 graden.

Ook volgende week is het grotendeels droog, behalve op dinsdag en woensdag is er kans op regen. Temperaturen zijn warm voor de tijd van het jaar met maxima tussen de 20 en 23 graden. In de loop van de week stijgt de temperatuur naar 25 graden. Normaal is het volgens Weeronline tussen de 18 en 22 graden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden