Hanze Inkoopseminar 2016: ‘Chain Reaction’

Foto: Google maps

Op donderdag 28 januari presenteert de Hanzehogeschool Groningen “Chain Reaction“, de elfde editie van het Hanze Inkoopseminar.

Het thema van deze editie is “Inkoop: Maatschappelijke impact in de keten.”

Het Inkoopseminar van de Hanzehogeschool Groningen is uitgegroeid tot een ontmoetingsplek tussen studenten van de minor Inkoopmanagement en professionals, werkzaam bij bedrijven en instellingen in (Noord) Nederland.

De belangstelling voor het jaarlijks terugkerende Hanze Inkoopseminar groeit, de laatste jaren zijn er meer dan 250 deelnemers aanwezig.

Tijdens het seminar presenteren de studenten de resultaten van hun praktijkopdrachten en geven twee gastsprekers hun visie op het thema.

Purchase Promise Award

De Purchase Promise Award wordt jaarlijks tijdens het Hanze Inkoopseminar uitgereikt. Het is een prijs voor de studenten die de beste praktijkopdracht hebben afgeleverd, in het kader van de minor inkoopmanagement van de Hanzehogeschool Groningen. Drie studentenkoppels strijden om de NEVI Purchase Promise Award.

Daarnaast zijn er twee gastsprekers: Prof. Dr. Jack van der Veen, hoogleraar aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen en Hans Bax, MBA van het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Het Hanze Inkoopseminar wordt georganiseerd door het Instituut voor Facility Management en het lectoraat Inkoopmanagement van de Hanzehogeschool Groningen.

Voor meer informatie en inschrijven: hanze.nl/inkoopseminar

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden