Hotel Prinsenhof in top-25 beste hotels van Nederland

Foto: De Redactie

Hotel Prinsenhof aan het Martinikerkhof in Groningen is uitgeroepen tot één van de 25 beste hotels van Nederland door Tripadvisor, volgens de organisatie het grootste reisplatform van de wereld.

De Travellers’ Choice Best of the Best awards’ zijn de hoogste onderscheidingen die Tripadvisor toekent, op basis van miljoenen beoordelingen en meningen van reizigers die in de afgelopen twaalf maanden in het hotel zijn geweest. Hotel Prinsenhof staat op de 19e plaats in de top 25.

“Vanzelfsprekend zijn wij hier ontzettend trots op. Chapeau voor ons team! En in het bijzonder veel dank aan onze gewaardeerde gasten. Door jullie waardering en prachtige recensies zijn wij wederom in de prijzen gevallen”, aldus Cor van Dalfsen van Hotel Prinsenhof.

Hotel Prinsenhof is een 4-sterren boutique hotel, centraal gelegen in de binnenstad van Groningen. Het hotel, gevestigd in een van de oudste en mooiste monumentale panden van de stad, is gelegen in de schaduw van de Martinitoren en grenst aan de ommuurde Prinsentuin.

Kijk voor meer informatie: prinsenhof.nl 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen