Etos Stationsplein Groningen opent woensdag in historisch pand

Etos Stationsplein.
Etos Stationsplein.
Foto: Eigen foto

Drogisterijketen Etos opent woensdag 12 mei haar deuren van een nieuwe vestiging in het station van Groningen. De winkel is gevestigd in het historische pand van het Grens Wissel Kantoor.

Het station van Groningen wordt al geruime tijd gerenoveerd. “Onze oude winkel, die er bijna 20 jaar zat, sloot in april 2020”, vertelt winkelmanager Alex Smit. De winkel moest verhuizen voor de aanleg van een voetgangerstunnel. De nieuwe plek is ongeveer 30 meter verderop.

Aanbod voor onderweg

Vroeger was het huidige pand van Etos de Damessalon, de plek waar lang geleden vrouwen moesten wachten op de trein. Door een zorgvuldige restauratie zijn de oude stuclijsten op de wanden en een deel van het vroegere bloemmotief weer zichtbaar.

De nieuwe vestiging van Etos beschikt over een ruim opgezette beautyafdeling. De winkel biedt een groot assortiment gezondheidsproducten. Daarnaast is een speciaal aanbod voor onderweg zoals muziekoordopjes, reisverpakkingen en EHBO-setjes.

De Etos heeft het allernieuwste winkelconcept en is ruim en overzichtelijk opgezet. Klanten kunnen de aankopen ook zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa.

De deuren openen woensdag 12 mei om 8.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen