Van Iddekingeweg vanaf maandag 4 maanden dicht vanwege werkzaamheden aan viaduct

Foto: Google Maps

De Van Iddekingeweg is vanaf maandag vier maanden afgesloten voor autoverkeer onder het viaduct van de A28 door. Voor de aanpak van de zuidelijke ringweg wordt het viaduct over de Van Iddekingeweg in Groningen verbreed. Ook komt op deze plek de nieuwe afrit richting het centrum te liggen.

De afsluiting is van 10 mei tot en met 6 september voor autoverkeer. Van maandag 10 mei 7.00 uur tot vrijdag 9 juli 7.00 uur en van maandag 23 augustus 6.00 uur tot maandag 6 september 6.00 uur geldt de afsluiting ook voor fietsers en voetgangers.

Tussen 9 juli en 23 augustus wordt de onderdoorgang tijdelijk opengesteld voor fietsers en voetgangers, omdat de Brailleweg in die periode is afgesloten voor al het verkeer.

Autoverkeer wordt omgeleid via de Paterswoldseweg, de Laan Corpus den Hoorn, de Van Ketwich Verschuurlaan en de Vondellaan.

Fietsers en voetgangers kunnen richting het noorden via het fietspad Hoornsedijk langs het Noord-Willemskanaal, fietsbruggetje de Muntingbrug en de Brailleweg of richting het zuiden via fietspad Hoornsedijk en de Laan Corpus den Hoorn.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen