Rijstrook zuidelijke ringweg richting Hoogezand drie zaterdagen afgesloten voor verkeer

Foto: Archief De Redactie

Eén rijstrook van de zuidelijke ringweg in de richting Hoogezand is op de zaterdagen 10, 17 en 24 april afgesloten voor het verkeer.

De afsluiting is nodig omdat aannemerscombinatie Herepoort damwandplanken voor de bouwkuip van de verdiepte ligging voor de nieuwe zuidelijke ringweg intrilt.

De rijstrook wordt steeds van 7.00 uur tot 23.00 uur afgesloten tussen de Hereweg en het Oude Winschoterdiep.

De andere rijstrook is wel open. Het verkeer moet wel rekening houden met hinder.

Afsluiting Europaweg in één richting

In de weekenden van vrijdag 9 tot maandag 12 april en van vrijdag 16 tot maandag 19 april is de Europaweg in één richting gestremd ter hoogte van de zuidelijke ringweg. Het verkeer wordt omgeleid via de Bornholmstraat.

Stremming richting centrum Groningen

Richting het centrum is de Europaweg afgesloten van vrijdag 9 april 22.00 uur tot en met maandag 12 april 6.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de Herningweg, de Bornholmstraat en de Lübeckweg.

Stremming richting knooppunt Westerbroek

Van vrijdag 16 april 22.00 uur tot en met maandag 19 april 6.00 uur is de Europaweg ter hoogte van de zuidelijke ringweg afgesloten richting knooppunt Westerbroek/Hoogezand. Verkeer wordt dan omgeleid via de Sontweg, de Bornholmstraat en de Herningweg.

Werkzaamheden

Aannemerscombinatie Herepoort gaat in deze weekenden het zuidelijke deel van het viaduct over de Europaweg slopen. Later dit jaar wordt de Europaweg vaker een weekend afgesloten ter hoogte van de zuidelijke ringweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen