Line-up Bevrijdingsfestival Groningen bekend

Foto: Bevrijdingsfestival Groningen

Bevrijdingsfestival Groningen ‘ON AIR’ heeft de line-up bekendgemaakt en kiest deze speciale editie voor een voornamelijke regionale programmering. Met onder andere het Noordpool Orkest, Tiktok Tammo, Myron Hamming, The Vices, Goldkimono, Laura Jansen, Bab Ad-Daar en nog veel meer.

De vrijheid wordt dit jaar online samen gevierd vanuit het zeefgebouw in Groningen.

De regionale line-up bestaat uit The Vices, Blanks, Orange Skyline, De Blenders, DJ Ulst, Inge van Calkar, Bert Hadders, WadAap en vele anderen.

Groningse Ambassadeurs van de vrijheid

Het Bevrijdingsfestival brengt een aantal verrassende performances samen. Zo zullen de Groningse Ambassadeurs van de vrijheid Tiktok Tammo, stadsdichter Myron Hamming en zangeres Inge van Calker hun unieke talent combineren met de overweldigende muzikale kracht van het Noordpool Orkest onder leiding van Reinout Douma.

Projecten 75 + 1 jaar vrijheid in Groningen

De iconische verhalen van 75 jaar vrijheid in Groningen vormen de inhoudelijke ruggengraat van het Bevrijdingsfestival en deze verhalen zullen op muzikale wijze verteld gaan worden.

Door een unieke samenwerking met alle bevrijdingsfestivals van Nederland is het dit jaar mogelijk om op 5 mei de programmering van alle 14 Bevrijdingsfestival van Nederland te volgen op: www.bevrijdingsfestivals.nl.

Kijk voor meer informatie: bevrijdingsfestivalgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden