Kledingbank De Zeecontainer vraagt verzorgingsproducten

Foto: Alexandra via Pixabay

Stichting Kledingbank De Zeecontainer is het project ‘Elke dag begint met een glimlach!’ gestart om verzorgingsproducten voor hun ruim 200 gezinnen die wekelijks komen, in te zamelen.

Het doel van het project is om klanten door middel van een verzorgd uiterlijk de dag goed te laten beginnen.

‘We doen dit nieuwe project om onze klanten een fijn gevoel te geven. Mensen met een kleine beurs geven vaak weinig geld uit aan verzorgingsproducten. Bovendien zijn ze duur. Terwijl we allemaal weten wat het met je doet wanneer je er goed uitziet. Het kan je zelfvertrouwen net die belangrijke boost geven,’ aldus eigenaar en initiatiefnemer Natascha Snoek.

Alle verzorgings-producten zijn welkom, van tandpasta voor kinderen, shampoo en douchegel tot fijne crèmes, menstruatie-producten, washandjes en handdoeken. Een verzorgingspakket kost gemiddeld 12 euro per persoon per maand. De Zeecontainer is ook blij met een financiële bijdrage voor de verzorgingspakketten. Diverse partijen dragen al van harte mee.

In de aanloop naar de start kreeg De Zeecontainer al enthousiaste reacties van partijen als Moving Spirits, Maripaan Teaming, Diaconie Haren en Stichting Tulipfoundation. Vooral tandpasta voor kinderen vinden zij belangrijk.

Verzorgingsproducten kunnen afgegeven worden bij De Zeecontainer, Ulgersmaweg 141-3 in Groningen. Een financiële bijdrage mag overgemaakt worden naar Stichting Kledingbank De Zeecontainer NL13 INGB 000 697 0982 met vermelding ‘Verzorgingspakket’.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden