MartiniPlaza beste congreslocatie van Nederland

Foto: MartiniPlaza

MartiniPlaza is verkozen tot beste congreslocatie van Nederland door bezoekers en organisatoren. Willem de Kok, directeur van MartiniPlaza, is trots op deze MEETINGS Award. Dinsdag kwam een afvaardiging van het MEETINGS Platform persoonlijk naar Groningen om dit bekend te maken.

Uit de stemmen komt naar voren dat bezoekers en organisatoren erg te spreken zijn over de congresfaciliteiten, de horeca en het personeel dat zorgt voor een gastvrije beleving.

Willem de Kok, directeur van MartiniPlaza, is trots op deze landelijke Award: “Het winnen van deze prijs gaat niet alleen over de prestaties in het voorbije jaar, maar voor het hele pakket dat MartiniPlaza al jaren biedt. Het is tevens een beloning voor ons gehele team en te danken aan de inspanningen van de afgelopen jaren”.

In januari’21 werd bekendgemaakt dat MartiniPlaza de regionale titel voor beste congreslocatie van Noord-Nederland had gewonnen.

Organiseren in Noord-Nederland, ‘Welkom in Groningen’

Groningen behoort volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen tot de top 5 positie in de congreswereld van Nederland. Vanwege het Coronavirus wordt de hospitalitysector hard geraakt. MartiniPlaza hoopt dat deze titel bijdraagt aan het toekomstperspectief. Herstel van de congresmarkt zal waarschijnlijk jaren duren. “Des te belangrijker om MartiniPlaza en vooral ook Groningen nu nog prominenter op de kaart te zetten als perfecte locatie voor kleine en grote congressen”, aldus Willem de Kok.

De MEETINGS Awards

De titel wordt sinds 2006 jaarlijks uitgereikt aan de beste MICE (Meetings, incentives, conferencing, exhibitions)- bedrijven en locaties door het MEETINGS Platform onder de naam MEETINGS Awards.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden