Meet Your Future in the Digital World

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Het online carrière-event ‘Meet Your Future in the Digital World vindt op donderdag 18 februari plaats. Het thema is dit jaar digitaal.

Tijdens deze dag van 14.00 tot 17.00 uur zijn digitaal bedrijfsleven én talent van Noord-Nederland online te vinden. De focus ligt op digitale banen, zowel in de IT sector als in het MKB.

Kansen tijdens Meet Your Future in the Digital World

Het digitale carrière-evenement biedt dezelfde kansen als een fysiek evenement: workshops, rondje langs de digitale stands, CV’s achterlaten en interessante netwerkgesprekken. Het Meet Your Future evenement dat plaatsvindt op het Let’s Get Digital platform biedt volop mogelijkheden voor (inter)nationaal talent en bedrijven om met elkaar in contact te komen.

Het evenement is toegankelijk voor talent op MBO, HBO en WO niveau, PHD, en voor de professionals binnen én buiten de regio.

Meer dan 20 aanwezige bedrijven, waaronder Klippa, Philips, Hackerone en Voys en 200 deelnemers hebben zich inmiddels aangemeld.

Medeorganisator Make it in the North nodigt in het speciaal graag bedrijven uit die vacatures beschikbaar hebben voor internationale Engelssprekenden. “Internationaal, Engelssprekend talent is volop aanwezig in Noord-Nederland. Deze groep kenmerkt zich als een ambitieuze, hoogopgeleide groep die zeer gemotiveerd is om aan het werk te gaan”, licht Michiel Kasteleijn, business manager International Welcome Centre North (IWCN) toe.

Het duurzaam blijven verbinden en aantrekken van talent en bedrijven in Noord-Nederland is een initiatief en samenwerking van de gemeente Groningen, Make it in the North en Campus Groningen.

Meet Your Future in the Digital World is het derde online carrière-evenement en is gratis toegankelijk voor bedrijven, (inter)nationale studenten en werkzoekenden. De voertaal is Engels.

Aanmelden

Aanmelden voor bedrijven en bezoekers van het evenement kan via www.meetyourfuture.online. Bedrijven hebben voor het evenement de keuze uit een basis bedrijven pakket (gratis) en een professioneel bedrijven pakket (betaald).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden