Werkzaamheden in Grunobuurt en Stadspark lopen uit tot eind februari 2016

Foto: Google Maps

De werkzaamheden in de Grunobuurt en in het Stadspark ter voorbereiding op de ombouw van de zuidelijke ringweg zijn nog tot eind februari 2016.

Waterbedrijf Groningen werkt in de Grunobuurt en het Stadspark aan het verleggen van waterleidingen. Deze werkzaamheden hebben vertraging opgelopen, meldt aanpakringzuid.nl

De afgelopen tijd zijn er nieuwe leidingdelen gelegd, maar ze moeten nog aan elkaar worden verbonden. De verwachting is nu dat de werkzaamheden eind februari 2016 klaar zijn, afhankelijk van het weer.

Er zijn werkzaamheden in de Muntinglaan en in de Concourslaan (Stadspark).

Muntinglaan

Vanaf vandaag, maandag 11 januari 2016 is de Muntinglaan tussen de Paterswoldseweg en de kruising met de Snelliusstraat drie weken afgesloten voor alle verkeer. In de eerste week van februari 2016, is de Muntinglaan vervolgens in zijn geheel enkele dagen dicht.

Concourslaan

De Concourslaan is vanaf 11 januari 2016 tot ongeveer 5 februari 2016 gestremd vanaf de Paterswoldseweg tot het viaduct met de westelijke ringweg. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werkzaamheden via de voetpaden.

Vanaf woensdag 13 januari is er weer het wekelijkse spreekuur bij de directiebouwkeet op de hoek van de Paterswoldseweg en de Laan van de Vrede. Het spreekuur is iedere woensdagochtend van 08.00 uur tot 09.30 uur.

Voor meer informatie: aanpakringzuid.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden