Nachtelijke werkzaamheden aan viaducten Laan Corpus den Hoorn en Vrijheidsplein

Nieuwe viaduct voor Laan Corpus den Hoorn
Foto: De Redactie

In de komende weken vinden nachtelijke werkzaamheden plaats aan viaducten bij Laan Corpus den Hoorn en het Vrijheidsplein. Dat meldt Aanpak Ring Zuid.

De werkzaamheden zijn onderdeel van de sloop, renovatie en uitbreiding van het huidige viaduct bij het Vrijheidsplein en het verbreden van het viaduct bij Laan Corpus den Hoorn.

In deze maand zijn veel werkzaamheden gepland. Deze zijn vooral ’s nachts tussen 22.00 en 6.00 uur.

Vanaf vandaag, woensdag 3 februari wordt begonnen met het opschuiven van de rijbanen tussen de dubbele rotondes bij Laan Corpus den Hoorn en het Vrijheidsplein. Vanwege de veiligheid moet de ringweg tussen de dubbele rotondes en het Vrijheidsplein af en toe worden afgesloten. Het verkeer op de ringweg kan de werkzaamheden dan passeren via de op- en afritten.

De werkzaamheden voor het nieuwe, extra brede viaduct over de Laan Corpus den Hoorn zijn vorig jaar begonnen. Dit viaduct wordt naast de weg gebouwd, bij de ingang van het Stadspark. Later dit jaar wordt dit viaduct naar zijn goede plek rijden. De palen waarop dit viaduct komt, worden de komende maanden geplaatst.

Ook worden deze maand aan de west- en oostzijde van het viaduct tijdelijke en definitieve damwanden plaatsen.

Hinder omwonenden

De werkzaamheden in februari bij de rotondes Laan Corpus den Hoorn zijn ‘s nachts. Omwonenden kunnen hinder hebben van geluid, trillingen en extra bouwverkeer. Bewoners zijn geïnformeerd over de werkzaamheden de komende tijd.

Kijk voor meer informatie en planning: aanpakringzuid.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden