Online Studiekeuze-event Alfa-college op 28 januari

Foto: De Redactie

Het Alfa-college organiseert donderdag 28 januari een online Studiekeuze-event. Jongeren kunnen online de sfeer proeven en een beeld krijgen van de opleidingen, die het Alfa-college aanbiedt.

Tijdens het event biedt dit ROC 40 verschillende online mbo-presentaties aan. Docenten van het Alfa-college vertellen alles over de opleiding, laten de school zien en studenten vertellen live over hun ervaringen. Deelnemers van het Studiekeuze-event kunnen al hun vragen direct stellen in een live chat.

“Belangstellenden kunnen online de sfeer proeven en ze krijgen een goed beeld van de opleidingen die we aanbieden. We beantwoorden de vragen van de bezoekers en onze studenten delen ook hun praktijkervaring en praktische vaardigheden”, zegt Karin van der Burg, docent Verpleegkunde bij het Alfa-college.

Aanbod

Het Alfa-college biedt in Groningen opleidingen aan op het gebied van bijvoorbeeld Techniek, Welzijn, Zorg, Sport en Bewegen, ICT en Uniformberoepen op niveau 1, 2, 3 en 4.

Webinars

Voor de online presentaties kan men aanschuiven om 18.00, 19.00 en 20.00 uur. Het is mogelijk voorlichtingen te volgen van meerdere opleidingen in Groningen en Assen. Wanneer geïnteresseerden na dit event nog vragen hebben of persoonlijk studiekeuzeadvies willen, dan is het contact snel en makkelijk te maken met de studiekeuzeadviseurs via de app, chat, mail of telefoon.

Het online Studiekeuze-event is van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden