Ruimere openingstijden supermarkten rond kerst en oud en nieuw 2020

Foto: Pixabay via Alexas fotos

De komende week staat in het teken van de feestdagen. Maar deze decembermaand is anders dan andere jaren door de lockdown waar we inzitten vanwege het coronavirus.

Om de drukte in de winkels te spreiden zijn de tijden van de supermarkten uitgebreid en is het advies om alleen naar de winkel te komen.

Voor veel Nederlanders betekenen de kerstdagen en oud en nieuw gezellig samen zijn, borrelen, eten en feesten. Dit jaar mogen we helaas niet met zoveel samen zijn en is het advies vooral in huiselijke kring de gezelligheid op te zoeken.

Voor wie toch nog een boodschap nodig heeft zocht Groningen.nieuws.nl uit welke supermarkten hun deuren open hebben in de komende week voor en tijdens de kerstdagen en met oud en nieuw. Bijna de helft van alle supermarkten openen de deuren op eerste kerstdag.

Openingstijden supermarkten tijdens de feestdagen

Coop

De Coop supermarkten hanteren deze komende twee weken andere openingstijden. Op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag zijn de meeste filialen gesloten. De avondsluiting voor kerst en oud en nieuw is bij de meeste filialen 21.00 uur ’s avonds. Kijk hier voor de actuele openingstijden per filiaal.

Albert Heijn

In de komende week zijn de meeste Albert Heijn-filialen geopend tot 22.00 uur. Op eerste en tweede kerstdag zijn verschillende filialen in Groningen geopend voor spoedboodschappen tussen 10.00 uur en 18.00 uur. Op 1 januari is de openingstijd van 10.00 uur tot 22.00 uur. Kijk hier voor de exacte openingstijden per filiaal.

Lidl

De vestigingen van de Lidl hebben ruime openingstijden rond de feestdagen. Voor de kerstdagen aan zijn de winkels open tot 21.00 uur. Ook zijn de meeste filialen geopend op eerste kerstdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en tweede kerstdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Zowel op Oudjaarsdag als Nieuwjaarsdag is de Lidl geopend. Op Oudjaarsdag van 7.00 uur tot 18.00 en Nieuwjaarsdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. De vestigingen hanteren allemaal hun eigen openingstijden.

Jumbo

De filialen van de Jumbo hebben de komende twee weken ruimere openingstijden tot 22.00 uur en zijn eerste en tweede kerstdag en oud en nieuw geopend. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Plus

Wil je op kerstavond de laatste kerstboodschappen inslaan? Houd er dan rekening mee dat de meeste van de Plus-vestigingen om 18.00 uur sluiten en gesloten zijn op eerste kerstdag. Op tweede kerstdag zijn de winkels van Plus geopend tussen 12.00 uur tot 17.00 uur. Op oudejaarsavond sluit het merendeel van de supermarkten om 18.00 uur. Op 1 januari de beide filialen in Groningen gesloten. Ook hier wordt aangeraden om op de website te kijken voor de exacte openingstijden.

Aldi

De vestigingen van de Aldi in Groningen zijn gesloten op eerste kerstdag en op Nieuwjaarsdag. Ook hanteert de Aldi voor de verschillende winkels een andere sluitingstijd. Voor de openingstijden per filiaal verwijst Aldi naar de filialenzoeker op hun website.

Poiesz Supermarkt

De Poiesz Supermarkten zijn geopend op 24 december geopend tot 18.00 uur. Op eerste kerstdag is de Poiesz gesloten. Op tweede kerstdag is de supermarkt geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. De openingstijden verschillen per filiaal. De meeste filialen sluiten op Oudejaarsdag en nieuwjaarsdag om 18.00 uur hun deuren.

Ekoplaza

De Ekoplaza-vestigingen zijn geopend op 24 december tot uiterlijk om 18.00 uur. Op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag zijn de supermarkten gesloten. Bekijk hier de openingstijden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden