273 nieuwe coronabesmettingen in provincie Groningen

Foto: Publiek Domein

In de provincie Groningen zijn 273 nieuwe coronabesmettingen in de afgelopen 24 uur gemeld. Dat blijkt uit de cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zondagmiddag.

In de gemeente Groningen werden 88 personen positief getest. In de overige gemeenten werden besmettingen vastgesteld in Midden-Groningen(42), Westerwolde (21), Veendam (20), Delfzijl en Het Hogeland (19), Westerkwartier (18), Oldambt (16), Stadskanaal (14), Appingedam (11), Loppersum (4), Pekela (1).

In de afgelopen 24 uur zijn geen sterfgevallen als gevolg van het coronavirus gemeld aan het RIVM. Een persoon uit de gemeente Groningen is opgenomen in het ziekenhuis.

Landelijk

Het RIVM heeft het afgelopen etmaal 13.066 nieuwe positieve coronatests geregistreerd. Dat zijn er opnieuw meer. Ook meldt het RIVM zondag 32 mensen die zijn overleden aan de gevolgen van het virus.

In het hele land liggen er nu 2.113 coronapatiƫnten in het ziekenhuis, dat zijn 48 meer dan zaterdag. Daarvan liggen er 580 op de intensive care, een toename van 20 vergeleken met de dag hiervoor.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden