Virtuele editie GasTerra Ladiesrun Groningen levert 13.200 euro op voor Pink Ribbon

Foto: Ladiesrun Groningen

De virtuele editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen heeft een prachtig bedrag van 13.200 euro opgeleverd voor Pink Ribbon. 1700 sportieve vrouwen en meisjes liepen met de belevingsapp MyTrace verschillende afstanden van de GasTerra Ladiesrun Groningen.

Grace Bregman, ambassadeur van Pink Ribbon, nam maandagochtend uit handen van Michelle Mencke, projectmanager GasTerra Ladiesrun Groningen, de cheque in ontvangst.

Deelneemster Suzanne Grondsma blonk uit en haalde met haar actie meer dan € 3.500,- euro op. Een half jaar geleden werd er bij Suzanne, op 34-jarige leeftijd, borstkanker geconstateerd. Ze onderging twee operaties, twaalf chemokuren en vijftien bestralingen. Ze vond dat het wel weer eens tijd werd voor een leuke sportieve uitdaging en liep met veel succes en plezier zondag de virtuele Ladiesrun gelopen in een geweldige tijd van 30 minuten.

De deelneemster konden via de MyTrace app verschillende afstanden lopen, compleet met onder andere het startschot en juichend publiek onderweg. In totaal zijn er maar liefst 1700 digitale medailles uitgereikt. Ook kondend de deelneemsters bij hun inschrijving ook een fysieke medaille bestellen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden