WK Snertkoken en Stamppotkoken editie 2021 afgelast

Menthe Groefsema uit Bedum wint 25e editie WK Snertkoken.
Foto: © Fotografie Rieks Oijnhausen - archief De Redactie

Het WK Snertkoken en Stamppotkoken in 2021 is afgelast. Dat heeft de organisatie maandagochtend bekendgemaakt.

“We beleven best spannende tijden”, aldus de organisatie in een persbericht. In de afgelopen weken heeft de Stichting Oud Hollandse Gerechten de berichtgeving over de coronamaatregelen op de voet gevolgd. Al maandenlang wordt het nieuws bepaalt door corona en de maatregelen die daarop volgen.

In de afgelopen weken hebben wij de berichten over de aanscherping van maatregelen op de voet gevolgd. Daar uit voortvloeiend heeft de organisatie overleg gehad met het Alfa College en de juryleden.

“Het Alfa College heeft momenteel ook vele beperkingen. In de school mogen voorlopig geen concentraties van leerlingen plaats vinden. En ieder moet buiten de klaslokalen mondkapjes dragen”, aldus de organisatie. “Hoe zeer het ons ook spijt, we kunnen helaas het komende evenement op vrijdag 19 februari 2021 niet door laten gaan”.

De editie van WK Snertkoken en Stamppotkoken editie zou in 2021 plaatsvinden op vrijdag 19 februari. De datum voor de de 27ste editie is nu vastgesteld op vrijdag 18 februari 2022.

Inschrijven voor deze editie kan nu al via www.oudhollandschegerechten.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden