DOT wordt opnieuw de grootste Kerstbal ter wereld

Foto: © Deon Visser

DOT verandert ook dit jaar in de grootste kerstbal van de wereld ondanks corona. Op zondag 6 december om 17.00 uur worden er bij DOT Groningen maar liefst 6.000 ledlampjes ontstoken.

Er is volgens DOT wekenlang gewerkt om de lampjes en een compleet vernieuwde “kerstbalhaak” op tijd klaar te krijgen en aan de koepel te bevestigen. De koepel, met een diameter van 26 meter en een hoogte van 19 meter is daarmee de grootste kerstbal ter wereld.

Drive-Thru experience

Nieuw dit jaar is de Drive-Thru experience. DOT bedacht samen met drie andere authentieke restaurants in Groningen de Kerstbalbox: Hét culinaire december cadeau voor bedrijven en voor de familie thuis.

“Je komt aanrijden bij DOT en onder de reusachtige kerstbal zie je sfeervol verlichte kerstbomen staan. Als je de ramen een stukje opendraait beginnen de kerstnummers langzaam je auto op te vullen. Je wordt enthousiast ontvangen door de kerstman en de belevenis begint … je bent aangekomen op het pick-up point van de Kerstbalbox”, aldus DOT.

In de box, een gezamenlijk initiatief van restaurants Paviljoen Sterrebos, Huis de Beurs, NOK en DOT zit onder andere een drie gangen menu en allerlei leuke kleine verrassingen, zoals een kerstcadeautje en een december Spotify playlist.

Goede doel

Van elke verkochte Kerstbalbox doneren de restaurants vijf euro aan Stichting Quiet Community Groningen. Quiet zet zich in voor mensen in armoedesituaties in Nederland. Meer info www.quiet.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden